Alper Yağcı Sadıkbey Mahallesi'nde Seçmenlerle Buluştu

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Sadıkbey Mahallesi'nde seçmenlerle buluşarak mahalle sorunlarına çözüm için "namus sözü" verdi.

Siyaset 5.03.2024 13:23:35 0
Alper Yağcı Sadıkbey Mahallesi

Afyonkarahisar'da yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Alper Yağcı, Sadıkbey Mahallesi'nde seçmenlerle bir araya geldi. 

Gece geç saatlerde gerçekleşen ziyarette Yağcı, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi ve kendi projelerini anlattı.

İYİ Parti'nin il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe başkanı İzzet Köken'in de katıldığı ziyarette, Alper Yağcı, AK Parti'nin 22 yıldır iktidarda olmasına rağmen Sadıkbey Mahallesi'nin sorunlarına yeterince çözüm üretmediğini vurguladı. 

Özellikle 2019 yılında yapılan ancak hala yerine getirilmeyen sözleri hatırlatan Yağcı, mahallenin ihtiyaçlarını yerine getireceği konusunda "namus sözü" verdi.

Yağcı'nın vaatleri arasında modern bir düğün salonunun yapılması, altyapı yenileme çalışmaları, güvenli oyun alanları oluşturulması ve mahalleye hat minibüslerinin girmesinin sağlanması gibi önemli konular bulunuyor. 

Ayrıca, AK Parti yönetiminin mahalle sakinlerini sadece seçim dönemlerinde hatırladığı eleştirilerini dile getiren Yağcı, mahalle halkıyla istişare içinde çalışarak sorunlara çözüm üreteceklerini ifade etti.

#Afyonkarahisar #İYİParti #AlperYağcı #SadıkbeyMahallesi #YerelSeçimler #NamusSözü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °