Alper Yağcı'dan 'Değişim Vakti' Çağrısı

Afyonkarahisar İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Kurtuluş ve Tuzpazarı caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın nabzını tuttu ve değişim için adımlar attı.

Siyaset 13.02.2024 14:33:22 0
Alper Yağcı

Afyonkarahisar'ın geleceği için önemli adımlar atan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, şehrin kalbi sayılan Kurtuluş ve Tuzpazarı caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

Ziyaretlerinde İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe başkanı İzzet Köken ile birlikte olan Yağcı, halkın nabzını tutarak değişim vurgusu yaptı.

Yağcı, zorlu bir iş temposuna rağmen hemen herkesle birebir diyalog kurarak halkın sesine kulak verdiğini ve pratik çözümler ürettiğini belirtti. 

Seçim sürecinin ardından da vatandaşlarla olan ilişkisini sürdüreceğini ifade eden Yağcı, Afyonkarahisar için hizmet yolunda kararlı adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Ziyaretlerinde halkın öneri ve sorunlarını dinleyerek çözüm arayışlarına katkı sağladıklarını belirten Yağcı, esnaf ziyaretlerinin samimi bir atmosferde gerçekleştiğini ve bu ziyaretlerin kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Afyonkarahisar'ın mevcut sorunlarının farkında olduklarını ve çözüm yolları üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Yağcı, gençlik enerjisiyle şehri daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi. 

Özellikle ekonomik zorluklarla mücadelede esnafın, emeklinin ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını öncelik olarak gördüklerini belirten Yağcı, "halkın yanındayım" mesajını güçlendirdi.

"Projeler üretiyoruz, sorunları biliyoruz, çözümleri de biliyoruz. Bu memleketin insanıyız. Sokağa, caddeye hakimiz. Kimsenin bu anlamda endişesi olmasın." ifadelerini kullandı.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #Değişim #HizmetYolunda #Siyaset #Esnaf #Vatandaş #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °