Alper Yağcı'dan Kapsayıcı Seçim Manifestosu

İYİ Parti belediye başkanı adayı, Alper Yağcı, Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti, bu ziyaret çerçevesinde umut dolu mesajlar verdi.

Siyaset 19.03.2024 16:27:45 0
 Alper Yağcı

Ziyaret sırasında, aday Yağcı'ya İYİ Parti il yönetim kurulu, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

Heyet, dernekte yapılan çalışmaları yakından inceleme ve destek olma fırsatı buldu.

yağcı, kısa süre sonra gerçekleşecek yerel seçimlerde İYİ Parti'nin ilerlemek istediği yolda, halka yakın olmayı ve yerel dinamikleri güçlendirmeyi vaad etti.

Sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve meslek odalarının yerel yönetimlerde aktif rol almasının önemine değinen Yağcı, başarılı bir belediye yönetiminin bu aktörleri dışlayamayacağına inancını vurguladı. 

Aday, kapsayıcı bir yönetim anlayışının, toplumun her kesimine saygı göstermeyi ve her türlü eleştiriye açık olmayı gerektirdiğine işaret etti. 

Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği ziyareti ile her kesimi kucaklama vizyonunu ifade ederek, belediye yönetiminde bu tür derneklere destek sözü verdi ve derneğin şimdiye dek gösterdiği başarılı çalışmaları kutladı.

#İYİParti #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #SivilToplum #KapsayıcıYönetim #GülenYüzlerDerneği #Yağcı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °