Alper Yağcı'dan Muhtarlarla El Ele Yönetim

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da yerel seçimlere hazırlık sürecinde "Sen İste Afyonkarahisar" sloganı ile şehrin farklı noktalarını ziyaret ederek yerel halkla buluştu.

Egitim 20.03.2024 14:30:28 0
Alper Yağcı

Sahipata, Hoca Ahmet Yesevi ve Veysel Karani mahallelerinin muhtarları ile yapılan görüşmeler esnasında, mahalle sakinlerinin görüş ve düşünceleri dikkatle dinlenerek, paylaşılan fikirler ışığında Yağcı'nın projeleri halka tanıtıldı.

İYİ Parti'nin il ve ilçe düzeyindeki yöneticilerinin eşlik ettiği bu ziyaretlerde, İYİ Parti Afyonkarahisar merkez İlçe Başkanı İzzet Köken de hazır bulundu. 

Ziyaretlerin, mahallelerin sosyal yaşam ve belediyecilik açısından önceliklerini tespit etmek adına büyük önem taşıdığını vurgulayan Yağcı, muhtarların şehir yönetiminde oynayacakları kilit rolün altını çizdi.

Alper Yağcı, mahalle muhtarlarını ziyaret etmenin verdiği memnuniyeti dile getirerek, mahallelerin sorunları ve beklentilerinin en iyi şekilde yerinde tespit edilebileceğini belirtti. 

Yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde muhtarların önemli bir konumda olduğuna dikkati çeken Yağcı, düzenlenen bu istişarelerin kendisine stratejik bir perspektif ve halkla iletişim imkanı sunduğunu ifade etti.

Seçilmesi durumunda toplumun talep ve ihtiyaçlarını dikkate alma sözü veren Yağcı, yönetim sürecine halkın dahil olacağının ve birlikte bir idare tarzının sürdürüleceğinin altını çizdi.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #MahalleMuhtarları #İstişare #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Alper Yağcı' Muhtarlarla Yönetim
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °