Altuntaş, “Durmak yok, yola devam”

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Gün FM'in "Başkanlar Konuşuyor" programına konuk oldu. İlçede devam eden ve planlanan projeleri dinleyicilerle paylaştı.

Gündem 11.12.2023 17:04:23 0
Altuntaş, “Durmak yok, yola devam”

Gün FM’de Başkanlar Konuşuyor programına Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş konuk oldu. Altuntaş programda yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsetti.

Çobanlar’ın şu an şantiye gibi olduğunu söyleyen Başkan Altuntaş, “Şu an ilçemizde 8 müteahhit çalışıyor. TOKİ inşaatı çalışması,  yeni ilçe devlet hastanemiz, doğalgaz çalışması, 

kanalizasyon çalışması, yüzme havuzu inşaatı, Zafer Ortaokulu inşaatı, meydan çalışması ve jeotermal su kuyusu çalışması devam ediyor” diye konuştu.

“Tekstil fabrikasını hizmete sunduk”

Seçim beyannamesinde söz verdikleri çalışmaları yerine getirdiklerini söyleyen Altuntaş, “Tekstil fabrikasını hizmete sunduk. Elektrik hatlarının yer altına alınmasını sağladık. 

Biyogaz tesisini hizmete sunduk. Parke çalışmaları yaptık ve mahalle fırını yaparak hizmete sunduk. Kültür Merkezi ve Düğün Salonunu hizmete sunduk. 

Cenazelerimizde kullanılmak üzere taziye çadırı yaptırdık. Eski mezarlık duvarlarını yenileyerek ışıklandırma yaptık. Yeni çocuk oyun grupları kurduk. 

Kapalı Spor Salonunu hizmete sunduk. Sağlık Bakanlığımız tarafından modern ilçe devlet hastanesi çalışmaları başladı. İlçemizde meydan güzelleştirme çalışmalarına başladık. 

Arsa ürettik. Deprem evleri tapu problemlerini çözdük” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“Hizmetlerimize devam edeceğiz”

Yeni dönem için de aday adayı olduğunu söyleyen Başkan Altuntaş, “Partimiz ve büyüklerimiz takdir ederlerse yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam” dedi. 

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Başkan Altuntaş Gün FM’in başarılı yayınlarının devamını diledi. Akar ise Altuntaş’a teşekkür etti. 

#ÇobanlarBelediyeBaşkanı #HizmetProjeleri #Adaylık #GünFM #AliAltuntaş


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: altuntaş “durmak yok yola devam”
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °