Anne Adaylarına Uyuşturucuyla Mücadele Bilgilendirme Toplantısı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal İlkokulu'nda anne adaylarına uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Asayis 21.03.2024 14:27:13 0
Anne Adaylarına Uyuşturucuyla Mücadele Bilgilendirme Toplantısı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TUBIM Büro Amirliği görevlileri, uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Namık Kemal İlkokulu'nda önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Anne Adaylarına Bilgilendirme Toplantısı

Namık Kemal İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte, 17 anne ve anne adayına yönelik olarak "En İyi Narkotik Polisi Anne ve UYUMA" projesi hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Toplantıda, uyuşturucu madde kullanımının zararları ve toplumda yarattığı olumsuz etkiler üzerinde duruldu.

Bilinçlendirme ve Farkındalık Oluşturma

Narkotik ekipleri, anne adaylarına uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi için aile içindeki rolün önemini vurguladı. 

Ayrıca, vatandaşların desteğinin alınması gerektiği ve uyuşturucuyla mücadelede toplumsal bir duyarlılık oluşturmanın önemi üzerinde duruldu.

Halkın Desteklenmesi

Uyuşturucuyla mücadelede halkın desteğinin önemine dikkat çekilen toplantıda, anne adaylarına düşen sorumluluklar ve aile içinde sağlanacak destek mekanizmaları hakkında bilgi verildi.

Katılımcılar, uyuşturucuyla mücadelede ailelerin ve toplumun sorumluluklarını daha iyi anlama fırsatı buldular.

Namık Kemal İlkokulu'nda gerçekleştirilen bu bilgilendirme toplantısı, uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması adına önemli bir adım oldu. 

#UyuşturucuylaMücadele #NarkotikSuçlarlaMücadele #BilgilendirmeToplantısı #AnneAdayları #FarkındalıkOluşturma #ToplumsalDestek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °