Arslan: "Terör Saldırısı, Ülkemizin Kararlılığını Sarsamadı" dedi

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve komisyon üyeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Gündem 3.10.2023 16:16:58 0
Arslan:

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve komisyon üyeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sonrası AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Arslan, saldırının ülkenin birlik ve bütünlüğüne karşı bir eylem olduğunu vurgulayarak, teröre karşı mücadelede kararlılıklarını dile getirdi.

Ankara'da geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen terör saldırısının ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve komisyon üyeleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada saldırının ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik bir eylem olduğunu belirtti.

Arslan, "Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunacak ve demokrasimize taviz vermeyeceğiz. Bu terör saldırısı terörün son çırpınışlarıdır ve yok olmasına ramak kala seslerini sahiplerine duyurmak adına yapılan bir eylemdir." dedi.

Ülkenin güneyinde ve Suriye'nin kuzeyinde teröre karşı yürütülen operasyonların terörün ülkede etkisiz hale getirildiğinin göstergesi olduğunu belirten Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, teröristler ve destekçilerinin rahat yüzü göremeyeceğini vurguladı. 

Ayrıca, saldırıda yaralanan iki polis memuruna acil şifalar dileyerek açıklamasını tamamladı.

#İçişleri #Saldırı #Ziyaret #GeçmişOlsun #Milletvekili #Bakan #Komisyon


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °