Av. GÖNÜL AR GÜNGÖR BASIN TOPLANTISI İLE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Av. GÖNÜL AR GÜNGÖR BASIN TOPLANTISI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 18.03.2023 13:35:00 0
Av. GÖNÜL AR GÜNGÖR BASIN TOPLANTISI İLE ADAY ADAYLIĞINI  AÇIKLADI

BUGÜN ŞANLI TARİHİMİZİN EN KUTLU GÜNLERİNDEN OLAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 108. YILDÖNÜMÜNDE SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM.

 TARİHİMİZDE ASKERİ VE SİYASİ BAŞARI OLMAK HARİCİNDE BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK VE İNANIŞ DESTANI OLAN BU GÜNDE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRAN, RAHMET VE DUAYLA ANIYORUM.

BAĞIMSIZLIK UĞRUNA VERİLEN BU MÜCADELEDEN BİR ASIR SONRA DAHİ AYNI MÜCADELE İÇİN YOLA ÇIKIYORUM.

 SİZ DEĞERLİ BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIM ARACILIĞIYLA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞIMI HUZURLARINIZDA BİR KEZ DAHA AÇIKLIYORUM. ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUM İÇİN ANKARADA GENEL MERKEZİNE GİDEREK BİZZAT BAŞVURUMU TAMAMLAYACAĞIMI BİLDİRİRİM.

KADIN TÖREDİR, KADIN TOPLUMUN DİREĞİDİR, KADIN TEK BAŞINA GÜÇLÜ BİR ŞAHSİYETTİR. BEN TÜRKÜM BEN TÜRK KADINIYIM. BİZ DÜŞMANLA ÇARPIŞAN NENE HATUNLARIN, EMEKLİ MAAŞINI KIZILAY’A BAĞIŞLAYAN ÇAVUS KARA FATMA’NIN TORUNLARIYIZ. 

 

AZİZ MİLLETİMİZİN YAŞADIĞI DEPREM FELAKETİNDE HAYATINI KAYDEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET, TÜM VATANDAŞLARIMIZA SABIRLAR DİLİYORUM. BU ÜLKE FEDAKARDIR, BU MİLLET YARDIMSEVERDİR.

 BU MİLLETİN EVLATLARI MAAŞINI KIZILAYA BAĞIŞLAYAN ÇAVUŞ KARA FATMADAN; ÇADIR SATAN BİR KIZILAY ANLAYIŞININ, RANT DÜZENİNİN, YALANA DÜZENİNİN, HIRSIZLIK DÜZENİNİN, EĞİTİMSİZLİĞİN, LİYAKATSİZLİLİĞİN, AYRIŞTIRICILIĞIN, ÖTEKİLEŞTİRİCİLİĞİN KURBANI OLMAMALIDIR. BEN BİR CUMHURİYET KADINI OLARAK CUMHURİYETE BORCUM VAR. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E, ATAMA BORCUM VAR.

 BU MİLLETİN EVLADI OLARAK BU MİLLETE BORCUM VAR. HİÇBİR ŞAHSİ MENFAAT BEKLEMEKSİZİN KENDİNİ CANLA BAŞLA MİLLETİNE ADAYAN MERAL AKŞENER HANIMEFENDİYE BORCUM VAR. ÇOCUKLARIMIZA, GELECEĞİMİZE BORCUMUZ VAR.

DÜNYA İÇİN ÜLKEMİZİN KONUMU NE KADAR ÖNEMLİ VE ELZEMSE, AFYONKARAHİSARIMIZ DA TÜRKİYE İÇİN AYNI DERECEDE ÖNEME SAHİPTİR. BU ŞEHİR JEOPOLİTİK KONUMUYLA, MERMERİYLE, TARIMIYLA, HAYVANCILIĞIYLA, İNSANIYLA, KÜLTÜRÜYLE, MEDENİYETLER BEŞİĞİ OLMASIYLA SAYAMAYACAĞIM DAHA BİRÇOK SERVETİYLE ÇOK DAHA İLERİDE OLMAYI HAK EDİYOR. BU ŞEHİRE BİZİM BORCUMUZ VAR. 

AFYONKARAHİSARI DIŞARIYA GÖÇ VEREN DEĞİL HER YÖNÜYLE KENDİSİNE VE ÜLKEYE YETEN, DÜNYANIN TARIM, HAYVANCILIK, BİLİM, SANAYİ, KÜLTÜR VE CAZİBE MERKEZİ OLMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ. 

MİLLETİMİN HER FERDİYLE BİZ BİR YELPAZEYİZ. TARLADA ÇALIŞAN AYŞE TEYZEMLE, DOKTOR AYŞE HANIMA VARINCAYA KADAR HERKESİN VİCDANINI SIZLATAN DURUMLARI BİLİYORUZ. MİLLETE HİZMET İÇİN GELİYORUZ.

2002 YILINDAN BU YANA AFYONKARAHİSAR BAROSUNA BAĞLI OLARAK AVUKATLIK MESLEĞİNİ İCRA EDERKEN DİĞER TARAFTAN BARO BAŞKAN YARDIMCILIĞI, KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYON BAŞKANLIĞI GÖREVLERİNDE AKTİF ROL ALIP BİRÇOK DERNEĞİN VE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİN ÖNCÜSÜ OLDUM. EĞİTİMİN VE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE HEP İNANDIM BU UĞURDA BİRÇOK FALİYETTE AKTİF OLARAK ÇALIŞTIM. 20 YILDIR HEM HUKUKÇU KİMLİĞİMLE HEM SİYASİ KİMLİĞİMLE HEM DE SADE VATANDAŞ KİMLİĞİMLE NASIL BU ŞEHRİN İNSANINA HİZMET ETTİYSEM EKMEK KAZANDI EKMEK BÖLÜŞTÜYSEM NASİP OLURSA MİLLETVEKİLİ OLARAK DA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM. İLÇELERİMİZİ, TEŞKİLATLARIMIZI GEZİYORUZ NOKTA NOKTA HER YERİN BEKLENTİSİNİ, PROBLEMİNİ BİLİYORUZ. ÇÖZÜMLERİMİZ, PROJELERİMİZ HAZIRDIR. İŞTİŞARELERLE DAHA DA UYGULANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ.

ŞAHSİ HAYATIMIN YANINDA SİYASİ HAYATIMDA DA YAKLAŞIK 20 YIL BU MİLLETE HİZMET ETMEK İÇİN KONUM AYIRT ETMEKSİZİN VERİLEN TÜM GÖREVLER İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇABALADIM. SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR. VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR.

 BİZ BU ANLAYIŞA SAHİP OLARAK

DOĞDUK, BÜYÜK VE ÖLECEĞİZ. BİZİM VATAN SEVGİMİZİ KİMSENİN SORGULAMASI HADDİNE OLMAYACAKTIR.

ÜLKEMİN İÇİNDE OLDUĞU BU ZORLU DÖNEMDE MESLEKİ VE SİYASİ TECRUBEM İLE İLERİDE İKİ TANE KIZ EVLADIMA SÖYLEYECEK SÖZÜM OLMASI AÇISINDAN TAŞIN ALDINA GÖVDEMİ KOYMAYA KARAR VERDİM.

 GENEL BAŞKANIM KIYMETLİ HANIMEFENDİ SAYIN MERAL AKŞENER’İN YANINDA YER ALMAKTAN, İYİLER AİLESİNİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR DURUYORUM. BU DÖNEMDE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNAN TÜM ARKADAŞLARIMI CESARETLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM. AFYONKARAHİSARIMIZ İÇİN KİM HAYIRLI İSE, BU ŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAKSA RABBİM ONA BU MİLLETİN VEKİLİ OLMAYI NASİP ETSİN. 

CUMHURİYETİN KURUCU DEĞERLERİNE GERİ DÖNMEMİZ LAZIM. DÜNYANIN KÜRESEL MAHALLE OLDUĞU BU DÖNEMDE ANLI ŞANLI TARİHİMİZLE, MEDENİYETLER YUVASI OLAN HALİMİZLE, KIYMETLİ HER BİR FERDİMİZLE, YER ALTI VE YER ÜSTÜ ZENGİNLİKLERİMİZLE VE KÜLTÜRÜMÜZLE HER ALANDA TÜRKİYEMİZİ DÜNYANIN MERKEZİNE, AFYONKARAHİSARIMIZA DA ÜLKEMİN VE DÜNYANIN MERKEZİNE KONUMLANDIRMAYA GELİYORUZ.

AZ KALDI, HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ. 

BİZ SEFERDEN SORUMLUYUZ ZAFER ALLAHTANDIR. O SENE BU SENE OLACAK. HER BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. HER ŞEY İYİ OLACAK.

 

GÖNÜL AR GÜNGÖR CV

 

Dumlupınar mah. Dumlupınar 2.cad.Lale apt.No.35 

Kat.2 d.4 Merkez Afyonkarahisar

E-mail: gonulargungor@hotmail.com

 

02722142454-05427243150


 

 

KİŞİSEL BİLGİLER

 

Doğum Tarihi - Yeri               21.10.1980- SAMSUN

Medeni Durum                       Evli-iki çocuklu 

Mesleği                                      Avukat 

Eşi Mehmet Ali Güngör de Avukat olarak mesleğini yürütmektedir.İki kız evladı vardır. 

Gönül Ar Güngör ün babasının Jandarma Astsubayı olması nedeniyle memleketin birçok yerinde bulunmuşlardır. 

 

EĞİTİM BİLGİLERİ

 

  • Ortaokul ve Lise öğrenimlerini kolej, Anadolu Lisesi okuyarak tamamlamıştır. 
  • 1998-2002 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • İyi derecede İngilizce ve az derecede Almanca bilmektedir. 

 

YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARA VE GÖREVLERE DAİR ÖZET BİLGİLER ; 

  • 2002 - 2003 Yılı Avukatlı Stajı Ve Staj Bitiminden İtibaren Halen Aktif Serbest Avukatlık 
  • 2012 Yılından2019 yılına kadar  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği
  • 2014 Yılı 2021 yılı arası Afyonkarahisar Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2 dönem Baro Başkan Yardımcılığı  
  • 2014 Yılı 2021 yılı arası  Afyonkarahisar Barosu Kadın Ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanlığı 
  • Afyonkarahisar Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyeliği Afyonkarahisar Barosu Staj Komisyonu üyeliği   , Afyonkarahisar Barosu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 
  • Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi hukukçu danışma kurulu üyeliği.

 

  • Kamuoyunun da yakından takip ettiği bir çok Kadın cinayeti ve çocuklara karşı işlenen suçlara dair davaları takip etmiş Baro adına müdahale taleplerinde bulunmuştur.

 

  • AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI ,GRUNDTVIG PROĞRAMI / HAYATBOYU ÖĞRENME PROĞRAMI KAPSAMINDA ,yurt dışında  Fransa da ve İtalya da mesleki görevlerinde bulunmuştur. 

 

  • Kadın ve Çocuk hakları kapsamında İl merkezinde Valilik ,  Baro , Milli Eğitim Müdürlüğü nün birçok  etkinliğinde seminerler vermiş konferanslar düzenlemiştir. 

 

  • Afyonkarahisar Cezaevinde bulunan kadınlara dair önceki dönemlerde  Baro adına çalışmalar yapmış  ziyaretlerde bulunmuş ,cezaevinde bulunan çocuklara dair kampanyalar düzenlemiştir.

 

  • SABANCI VAKFI GÜCÜMÜN FARKINDAYIM İŞİMİN BAŞINDAYIM projesini proje ortağı olarak  Baro adına yürütmüştür.

 

  • Baro Başkan Yardımcısı ve Kadın ,Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı olduğu dönemde Yurt içi ve yurt dışından bir çok başarılı kadının , Üniversite hocalarının katıldığı DİSİPLİNLERARASI BAKIŞTA TÜRK KADINI çalıştayını Baro adına Baro Başkanı ve komisyon üyeleri ile birlikte düzenlemiş ve kitabı basılmıştır. 

 

  • Afyonkarahisar da Kadın ve Çocuk Hakları kapsamında kamu spotları hazırlıklarında bulunmuş ,Tv ve Radyo proğramlarına katılmıştır. 

 

  • İnsan Haklarına ve Güncel konulara dair  halen bir çok etkinlik ve proğramda konuşmacı olarak bulunmaktadır. Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi nde birçok panel ve söyleşi proğramlarına konuşmacı olarak katılmaktadır. 

 

  • Hizmet içi Eğitimler kapsamında kurumlara hukukçu sıfatı ile eğitimler vermektedir.

 

  • Afyonkarahisar da Eğitim dernekleri de başta olmak üzere birçok dernek faaliyetine aktif olarak katılmakta AFSIAD (AFYONKARAHİSAR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ )yönetim Kurulu yedek  üyeliği , UGIKAD (ULUSLARARASI  GİRİMİCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİ ) Kurucu üyesi , AFYAŞAD (AFYONKARAHİSAR YAZARLAR ŞAİRLER DERNEĞİ )Denetleme kurulu üyesi olarak da bulunmaktadır. 
  • Afyon Post internet gazetesinde GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ başlığıyla yazılar kaleme almaktadır. 

 

  • AFSIAD TREND VE AFYONKARAHİSAR BAROSU DERGİSİN de yazılar yazmaktadır. 

 

  • Önceki dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Aktif siyasi yaşam içinde bulunmuştur.

AFYONKARAHİSAR İYİ PARTİ 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Av.Arb. GÖNÜL AR GÜNGÖR


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °