Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi hizmete girdi

Afyonkarahisar Valiliği ve Gün FM işbirliğinde düzenlenen Turizm Saati programında İhsaniye Kaymakamı İsmail Bildirici, Frigya Kadın Ürünleri Pazarı ve Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi'ni ziyaret etmeye davet etti

Gündem 21.11.2023 16:49:19 0
Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi hizmete girdi

Afyonkarahisar Valiliği ve Gün FM işbirliğinde düzenlenen Turizm Saati programına katılan İhsaniye Kaymakamı İsmail Bildirici, yeni hizmete giren Frigya Kadın Ürünleri Pazarı ve Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi'ni tanıtarak herkesi bu güzellikleri görmeye davet etti.

Kaymakam Bildirici, Frigya Kadın Ürünleri Pazarı hakkında yaptığı açıklamada, "Demirli Köyümüzde 2 bin 267 metrekarelik bir alanda kurulan pazarımız, 14 dükkandan oluşuyor ve ortak kullanım alanı, mescit ve kütüphanesi bulunuyor. 

Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı'nın öncülüğünde hayata geçirilen bu proje, kadınların el emeklerini daha görünür kılma ve ekonomik değer kazanmalarını sağlama amacını taşıyor. 

Bu güzel mekanı herkesin görmesini diliyoruz. Herkesi davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi'nde Teknoloji ile Tarih Buluşuyor:

Kaymakam Bildirici ayrıca, Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi'nin de hizmete girdiğini belirterek, "Merkezimizde 360 derece sanal Ayazini turu, Friglerle ilgili belgesel sinema gösterimi ve fotoğraf çekimi imkanları mevcut. 

Misafirlerimiz, teknolojinin sunduğu olanaklar eşliğinde Ayazini turuna başlamadan önce Karşılama ve Tanıtım Merkezini mutlaka ziyaret etsinler. 

Ayazini girişinde hizmete sunulan bu merkezde misafirlerimiz tarihe tanıklık edecekler" dedi.

Frig Vadisi'nde 15 Bin Yatak Kapasitesi:

Gazlıgöl ve Yaylabağı bölgesinde 15 bin yatak kapasitesi bulunduğunu vurgulayan Kaymakam Bildirici, Frigya Kadın Ürünleri Pazarı ve Ayazini Karşılama ve Tanıtım Merkezi başta olmak üzere tüm Frig Vadisi'ni görmeye davet etti.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Kaymakam Bildirici, Gün FM'in başarılı yayınlarının devamını diledi. Akar ise Bildirici'ye yayın dolayısıyla teşekkür etti.

#FrigyaPazarı #AyaziniTanıtımMerkezi #TurizmSaati #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °