Bakan Bolat'ın çağrısına yerel zincirlerden destek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın "Zincir marketlerden indirim bekliyoruz" çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu'ndan yanıt geldi

Gündem 7.10.2023 15:31:57 0
Bakan Bolat

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, zincir marketlerden indirim yapmaları yönündeki çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu'ndan destek geldi. 

Türkiye genelinde 14 Perakende Derneği, 5 bin 500 şube ve 100 bini aşkın çalışanı ile faaliyet gösteren yerel zincirlerin çatı örgütü olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Bakan Bolat'ın indirim çağrısını olumlu bir şekilde karşıladı.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, yaptığı açıklamada, "Her gün yüzlerce farklı ürün grubunda gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyalarına devam edeceğiz. 

Ayrıca, mevcut indirimlerimize ek olarak, dayanıklı tüketim ürünleri, temizlik ürünleri ve mutfak araç gereçleri gibi ürünlerde aralık ayı sonuna kadar fiyat sabitleme kararı aldık" dedi. 

Düzgün, ekonomik koşulların zorluğuna rağmen, yerel zincirlerin, vatandaşların bütçesini desteklemek için çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın bu çağrısı, tüketici fiyatlarının kontrol altına alınması ve ekonomik sıkıntıların hafifletilmesi amacıyla yapılmıştı. 

#Türkiye #Parakendeciler #fedarasyon #ticaret #bakan #çağrı #destek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °