Bakan Göktaş'tan, Başkan Zeybek'e ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti

Gündem 29.09.2023 13:39:58 0
Bakan Göktaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti. 

Başkan Zeybek, Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 

Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve beraberindeki heyet eşlik etti.

“BAŞKANIMIZIN BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a Belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Afyonkarahisar’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

“ÇALIŞMALARIN HALKA GÜZEL YANSIDIĞINI GÖRÜYORUZ”

Ziyaret sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, “Baba yurdu anne yurdu memleketimize geldik, mutluyuz. Afyonkarahisar’da bulunmak bizim için ayrı bir gurur.

Programımız yoğun. Valilik ziyareti ile başladık, Belediye Başkanımızı ziyaret ettik ve akabinde AKÜ ANS Kampüsünde İlahiyat Eğitim Binasının temel atma töreni olacak. 

Gastronomi Festivali, anaokulu ve frigya açılışımız var. Teşkilatımız ile bir araya geleceğiz, farklı programlarımız var. Belediye Başkanımızın yatırımları çok kıymetli, 

Başkanımız yapılan işleri bizler ile paylaştı. 350 konak restore edilmiş, çeşitli yatırımlar yapılmış. 

Uyumlu bir şekilde çalışmalarının halka güzel yansıdığını görüyoruz. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Ziyaretin anısına Başkan Zeybek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a keçeden yapılmış seccade hediye etti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Bakan #Başkan #Belediye


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °