Bakan Uraloğlu'nun Talimatıyla, Bolvadin-Çay Karayolu İnşaatı Yarın Başlıyor

AK Parti Afyonkarahisar heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ziyareti sırasında Bolvadin-Çay karayolunun tamamlanması için talepte bulundu

Gündem 14.09.2023 14:22:47 0
Bakan Uraloğlu

Afyonkarahisar'a yönelik yapılan ve yapılacak olan yatırımları takip eden AK Parti Afyonkarahisar heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ziyareti sırasında Bolvadin-Çay karayolunun tamamlanmasını talep etti. 

Bakan Uraloğlu, bu talebe olumlu yanıt verdi ve yolun kalan kısmının çalışmalarının yarın başlayacağını bildirdi.

Afyonkarahisar ziyaretinde gündeme gelen Bolvadin-Çay bölünmüş karayolunun dört kilometrelik kısmının inşaat çalışmaları yarın itibarıyla başlıyor. 

Bu kısa süre içerisinde tamamlanması beklenen yol, ilçeler arasındaki ulaşımın daha hızlı ve güvenli hale gelmesine katkı sağlayacak.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ise ortak bir açıklama yaparak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'na teşekkür etti. 

Heyet, yol yapımı gibi Afyonkarahisar halkının yararına olan tüm yatırımları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. 

Bu projenin yanı sıra diğer yatırımları da yakından takip edeceklerini vurguladılar ve projeye emek veren herkese teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar'da gerçekleşen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ziyareti sonucunda Bolvadin-Çay bölünmüş karayolunun dört kilometrelik bölümünün inşaat çalışmaları yarın başlıyor. 

Bu gelişme, ilçeler arasındaki ulaşımı iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir adım olarak kabul ediliyor. 

AK Parti heyeti ise halkın yararına olan bu ve benzeri projeleri desteklemeye devam edeceğini vurgulayarak çalışmalara olan desteğini dile getirdi.

#Afyonkarahisar #Bolvadin #Çay #Yol #Çalışma #Talimat #Bakan #Ulaştırma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °