Başkan Adayı Köksal, Projelerini ve Vizyonunu Açıkladı

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, yoksulluk, işsizlik ve trafik gibi sorunlara yönelik projelerini anlattı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset 8.03.2024 20:00:56 0
Başkan Adayı Köksal, Projelerini ve Vizyonunu Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, adaylık sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu.

Köksal, Afyonkarahisar’da yaşanan ekonomik zorluklar ve trafik sıkıntılarına çözüm getirecek projelerini açıkladı.

Köksal, Afyonkarahisar’ın ve Türkiye'nin öncelikli sorunlarından birinin ekonomik dar boğaz olduğunu belirterek, yoksullukla mücadele ve istihdam artışını hedefleyen projelerini paylaştı. 

Projeleri arasında, düşük gelir gruplarına yönelik sosyal yardım programları, işsizliği azaltacak istihdam planları ve emekli vatandaşların refahını artıracak desteklerinin olduğunu söyledi.

Köksal, trafik ve ulaşım sorunlarının çözümüne de odaklandı. 

Kent içinde yaşanan trafik sıkışıklığı ve otopark eksikliğine yönelik projeleriyle ilgili olarak, bilimsel planlarla kent ulaşımını düzenlemeyi ve otopark alanlarını artırmayı hedeflediğini ifade etti. 

Ayrıca, esnafların şikayetlerini dinleyerek çözüm üretmeyi ve iş alanlarını genişletmeyi planladığını dile getirdi.

Başkan adayı Köksal, projelerinin yanı sıra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm kadınların hakkettikleri değere kavuşmalarını dilediğini, geçmişten günümüze kadınların mücadelesini ve başarılarını vurguladı.

Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm dünyadaki ve ülkemizdeki cefakar, emekçi, çalışkan kadınların hakkettikleri değere kavuşmalarını diliyor, iş ve sosyal hayatında baskı ve şiddet gören kadınlarımıza uygulanan zulmün son bulmasını umuyorum. 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve şehit annelerimiz olmak üzere tarihe iz bırakmış tüm kadınların, geçmişten günümüze kadar isimleri değişse de kaderleri değişmeyen

baskılanmış, hor görülmüş, zulmedilmiş kadınların, her şeye rağmen eğitimde, sporda, sanatta kendini kanıtlamış kadınların, iş hayatında, teknolojide, girişimcilikte başarıyı kovalayan kadınların, emeğin ve cesaretin timsali olmuş kadınların gününü kutluyorum.”

 #Afyonkarahisar #CHP #BelediyeBaşkanı #Seçim #Projeler #Köksal #8Mart


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °