Başkan Adayı Küçükkurt AFİHAD'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ziyaretleri kapsamında, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneğini ziyaret etti.

Siyaset 1.02.2024 15:28:48 0
Başkan Adayı Küçükkurt AFİHAD

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ziyaretleri kapsamında, AFİHAD'ı Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneğini ziyaret etti.

 

Yapılan Ziyarete Küçükkurt'un yanı sıra  Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

 Karşılıklı fikir ve görüş alışverişleri yapıldı. Küçükkurt Allah nasip ederse belediyeyi aldıkları takdirde, birlikte ve güçlü bir yönetim anlayışı ile belediyeyi yöneteceklerini ifade etti. ziyaret esnasında basın mensupları Vekil Taytak'a ve Belediye Başkan Aday'ı Küçükkurt'a sorular sordu. 

 

Ziyaret heyetini karşılayanlar arasında, AFİHAD Başkanı Soner Gürsan Başkan Yardımcısı İsmail Ögeday, Dernek Üyelerinden de Zafer Murat Çakır, Resül Sündük ve Ahmet Uçmak yer aldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından, sona erdirildi.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °