Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, İş İnsanlarıyla Buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, iş dünyasına projelerini anlattı ve "Ortak Geçmiş, Birlikte Gelecek" vizyonunu paylaştı.

Siyaset 27.02.2024 10:39:22 0
 Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, İş İnsanlarıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, iş insanlarıyla buluşarak seçim öncesi projelerini paylaştı. 

Küçükkurt, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) düzenlenen toplantıda iş dünyasının önemini vurgulayarak, "Ortak Geçmiş, Birlikte Gelecek" vizyonuyla mantıklı bir değişim için yola çıktıklarını belirtti. 

Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve diğer yetkililer de katıldı.

Küçükkurt, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın potansiyelini verimli bir şekilde kullanamadığını ifade ederek, şehrin Ege'nin parlayan yıldızı olması gerektiğini ancak bu hedefe ulaşamadıklarını söyledi. 

Şehrin sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra tarımsal üretim ve beşeri kadrosuyla büyük bir potansiyeli barındırdığını dile getiren Küçükkurt, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise yerel yönetimlerin iş dünyasıyla işbirliği içinde olması gerektiğini belirterek, belediye başkan adaylarına projelerini ve kendilerini anlatma fırsatı verdiklerini söyledi. 

Serteser, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'a ve ekibine teşekkür etti.

Toplantıda iş insanları da söz alarak şehrin potansiyelini daha iyi değerlendirmek için yerel yönetimlerle işbirliği yapma çağrısında bulundu. 

#Afyon #MHP #SezerKüçükkurt #BelediyeBaşkanı #İşDünyası #YerelSeçimler #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °