Başkan Adayı Suna, Seçim Vaatlerini Gerçekleştirmeye Başladı

MHP Gebeceler Belediye Başkan Adayı Medet Suna, Beyaz Belge Genel Müdürü Resul Sündük'ü makamında ziyaret etti

Siyaset 12.01.2024 11:39:02 0
Başkan Adayı Suna, Seçim Vaatlerini Gerçekleştirmeye Başladı

Gebeceler Belediye Başkan adayı Medet Suna, Beyaz Belge Genel Müdürü Resul Sündük'ü makamında ziyaret ederek önemli konuları masaya yatırdı. 

Yapılan görüşmelerde, Suna'nın öncülüğünde hayata geçirilecek projeler ve Gebeceler'in daha yaşanabilir bir şehir olması için atılacak adımlar ele alındı.

Suna,  seçim vaatleri arasında yer alan "Gebeceler'e doğalgaz" projesini hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdiğinden bahsetti. 

"Daha güzel ve yaşanabilir bir Gebeceler" sloganıyla yola çıkan belediye başkan adayı, ziyarette Gebeceler'e doğalgaz getirme vaadinde bulunduğundan bahsetti. 

Suna, 2024-2025 yatırım programına alınan bu proje ile beldenin doğalgaz hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedeflediğini ve bu konuda gerekli desteğin sağlandığını söyledi.

Suna, "Beldemize doğalgaz getirilmesi konusundaki bu önemli gelişme için Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak'a belde halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Ayrıca, Resul Sündük ile gerçekleşen görüşmelerde ortaya çıkan karşılıklı istişarelerin, Gebeceler'in geleceğine yönelik olumlu adımların atılmasına vesile olduğunu vurguladı.

Gebeceler Belediye Başkan Adayı Medet Suna, doğalgaz projesiyle ilgili atılan önemli adımları Beyaz Belge Genel Müdürü Resul Sündük ile yaptığı görüşmede değerlendirdi. 

#Gebeceler #MedetSuna #DoğalgazProjesi #SeçimVaadi #GebecelerinGeleceği


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °