Başkan Akar'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar'a, il müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve oda başkanlarından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Gündem 25.01.2024 15:43:51 0
Başkan Akar

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar'a, MHP'den belediye başkan adayı olması sonrasında AGC Başkanlığı'na seçilen Akar'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Akar'ı tebrik etmek ve başarı dileklerini iletmek için il müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve oda başkanları AGC'de bir araya geliyor.

AGC Başkanlığı görevine getirilen İsmail Akar'a yapılan hayırlı olsun ziyaretleri arasında, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş gibi isimler yer alıyor. 

Ziyaretlerde Akar'a başarılar dileyenler, Afyonkarahisar'ın basınının önemine vurgu yaparak gazetecilerin toplumun aynası olduğunu ifade ettiler.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, Akar'a başarılar dileyerek Afyonkarahisar basınının önemine vurgu yaptı. 

"Gazeteciler toplumun aynasıdır. İlimiz basını önemli katkılar veriyor. Mali Müşavirler olarak bizlere de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Samet Fidan ve Müdür Yardımcısı Özcan Bilgici de AGC Başkanı Akar'ı cemiyet binasında ziyaret ederek yürütülecek çalışmalarda başarılar diledi.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, AGC Başkanı olan Akar'a başarılar dileyerek kooperatif hakkında bilgiler verdi. 

Eroğlu, "Çiftçi kazanırsa memleket kazanır. İlimizde yeşil enerji kullanan tek kooperatif biziz. Kira ödemeyen tek kooperatifiz. 

Balya içinden tohuma kadar destek veriyoruz. Satışlarımız yüzde 95 vadeli. Bu arada Çay, Çobanlar ve Bolvadin merkezli silo çalışmasına da başladık" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ile Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Ayva ve Sefa Tasbaşı'ndan oluşan heyet AGC Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret ederek yeni görevinden dolayı kendisini tebrik etti. 

Karataş, "Her ilçede adaylarımız olacak. Afyon adayımızı önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Ayrıca, Afyonkarahisar basın camiasının ivme kazandığını vurguladı.

Atatürkçü Derneği (ADD) heyeti de AGC Başkanı İsmail Akar'a başarılar dileyerek ziyaret etti. 

AGC ziyaretçilerini Başkan İsmail Akar'ın yanı sıra AGC Genel Sekreteri Hakan Dilek, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve Mehmet Abdioğlulları karşıladı.

#AGC #İsmailAkar #HayırlıOlsun #Ziyaretler #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °