BAŞKAN ATLI'YA STK VE MUHTARLARDAN TAM DESTEK

BAŞKAN ATLI'YA STK VE MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Gündem 11.01.2023 23:30:21 0
BAŞKAN ATLI

Afyonkarahisar Çay İlçesinde  bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Muhtarlar'dan Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'nın Milletvekili olması için, tam destek verdiler.

Yaka Mahallesi muhtarı Ali Fikret Kardeş, Çay belediyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Atlı'nın ilçede başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Atlı'nın kentteki hizmetlerinin herkes tarafından takdir edildiğini aktaran Kardeş, "Başkanımız Hüseyin Atlı, bugüne kadar her mahalleye hizmette bulunmuş, vatandaşların gönlüne dokunmuştur. 

Hizmetleriyle halkın sevgisini kazanan başkanımızı Ankara'da milletvekili görmek istiyoruz" dedi. Çay Ticaret Odasında bir araya gelerek basın açıklaması yapan Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklamalarda bulunan Ticaret Odası Başkanı Sebahattin DÜNDAR ; " Biz Çay Ticaret Odası, Esnaf Kefalet Kooparatifi Başkanlığı, Çay Esnaf Odası Başkanlığı, Çay Şöförler Odası Başkanlığı ve Çay Ziraat Odası Başkanlığı olarak uzun yıllar ilçemizde ve bölgemizde hizmet eden, 4 Yıldır'da ilçemizde belediye başkalığı yapan, hiç bir ayrım yapmadan hizmet ederek bölge halkının sevgisini kazanmış Uzman Dr. Hüseyin Atlı'yı Afyonkarahisar Milletvekili adayı olarak görmek istiyor ve tüm odalar olarak tam destek verdiğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarların açıklamaları karşısında çok mutlu olduğunu beyan eden Başkan Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; " Çay İlçemizde gerçekten çok büyük birlik ve beraberlik var. Buna sivil toplum örgütlerinide katabiliriz. Belediyemiz ile çok uyumlu çalışmalarımız var. Sağolsunlar bugün yaptıkları açıklamalar ile benide çok mutlu ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Beni çok güzel onure ettiler. Genel Merkezimiz büyüklerimiz, partimiz bizi nerde görmek isterse biz orda durmasını biliriz. Onların verdiği kararada sonuna kadar saygılıyız" dedi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °