Başkan Bodur'dan, Başarılı Sporculara Özel Hediye

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvası'nda birincilik Bayat ilçesinin Derbent köyünden çıktı

Spor 11.01.2024 15:22:07 0
Başkan Bodur

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvası'nda il birincileri, Bayat ilçesinin Derbent köyünden çıktı. 

Sporcuların elde ettiği başarı, ilçe ve köyde sevinçle kutlandı. Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, sporcuları tebrik ederek, kazandıkları başarıya özel olarak düzenlediği ödül töreninde bisiklet hediye etti.

Başkan Bodur, konuşmasında, "Sporcularımızın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Onları her zaman destekleyeceğiz. 

Spor, gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamanın yanı sıra, onlara önemli hayat dersleri de öğretiyor" dedi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise, her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek okul sporlarına katılımın önemine dikkat çekti. 

Kasapoğlu, "Spor yapmak, öğrencilerin özgüvenini artırır. Bu nedenle okul sporlarına katılımı destekliyor ve tüm paydaşların bu projelere katkı sağlamasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Derbent İlkokulu öğrencilerinin elde ettiği birinciliği örnek gösteren Kasapoğlu, "Bu başarı, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağladı. 

Umuyoruz ki bu örnek, diğer belediyeleri de teşvik eder ve desteklerini bekleriz" dedi.

#BayatDerbentBirincisi #OkulSporları #MasaTenisi #AfyonkarahisarSpor #GençlikVeSpor #BaşarıHikayeleri #SporunGücü #GençYetenekler #Ödül #Derbentİlkokulu #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °