Başkan bu caddeyi inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, caddede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Gündem 14.06.2023 16:53:58 0
Başkan bu caddeyi inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mecidiye Mahallesi Milli Birlik Caddesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Gündüz başlayan kazı işlemlerinin ardından gece boyunca süren çalışmalar sonucunda yaklaşık 1 km'lik yol, sıcak asfaltla kaplandı. 

Başkan Zeybek, ekibiyle birlikte çalışmaları denetledi. Üst yapı ve sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Milli Birlik Caddesi yenilendi. Başkan Zeybek, çalışmaları ziyaret ederek Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu ve Yol Yapım Birim Sorumlusu Onur Sürüç'ten bilgi aldı. 

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgilerinin çekilerek trafiğe açılacağı belirtildi. Başkan Zeybek, incelemelerin ardından cadde esnafıyla bir araya gelerek yolun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve kendisine teşekkür etti.

Başkan Zeybek, çalışmaların trafik akışını aksatmadan hızlı bir şekilde tamamlandığını vurgulayarak, "Yolun freze ile kazıma işlemini gündüz tamamladık, 24 saat geçmeden sabaha kadar da asfalt serimini gerçekleştirdik. Milli Birlik Caddesi artık sürücülerin daha konforlu bir şekilde seyahat edebilecekleri bir görünüme sahip. 

Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayan tüm ekibime teşekkür ediyor, sürücülerimize güvenli ve sorunsuz yolculuklar diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: başkan bu caddeyi inceledi
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °