Başkan Çakır, Asılsız İddialara Kesin Bir Dille Yanıt Verdi

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, son günlerde ortaya atılan asılsız iddialara yazılı bir basın açıklamasıyla cevap verdi

Gündem 30.12.2023 15:39:43 0
Başkan Çakır, Asılsız İddialara Kesin Bir Dille Yanıt Verdi

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, son günlerde gündemi meşgul eden ve partiyi hedef alan asılsız iddialara karşı yazılı bir basın açıklaması yaparak net bir şekilde yanıt verdi.

Başkan Çakır, yerel seçimlere doğru yönelik algı oluşturmayı amaçlayan spekülasyonları kesin bir dille yalanladı. 

Açıklamasında, partisinin adının karıştığı iddiaları üzüntüyle karşıladıklarını belirten Çakır, "Yerel seçimler öncesinde, aday adaylarımız üzerinde çalışmalarımızın olması sürecin gerekliliğidir. 

Ancak, son günlerde ortaya atılan dedikodular gerçeği yansıtmamaktadır. Yeniden Refah Partisi'nin adının karıştığı asılsız iddiaları üzülerek izliyoruz" dedi.

Çakır, açıklamasının devamında Yeniden Refah Partisi'nin kurumsal bir yapısı olduğunu vurgulayarak, bu kurumsallıktan habersiz olanların partiyi manipüle etmeye yönelik çabalarının boşa çıkacağını ifade etti. 

"Milli Görüş, sadece bir terim değil, aynı zamanda bir çalışma prensibidir. Bizler genel merkezimizin birimleriyle uyumlu bir teşkilatız" diyen Çakır, parti içindeki silsileyi bozacak her türlü girişime karşı olduklarını belirtti.

Son olarak Çakır, partisinin kurumsal yapısından ödün vermeden hareket edeceklerini vurgulayarak, manipülasyonlara kapalı olduklarını ve siyasi ikbal taşeronluğu yapmadıklarını ifade etti. 

Asılsız iddialara son noktayı koyan Çakır, "Bizler kimsenin siyasi ikbalinin taşeronluğunu yapmadık, yapmayız. Zaten mayamız buna müsaade etmez" dedi.

#YenidenRefahPartisi #Afyonkarahisar #FehmiGürayÇakır #Siyaset #KurumsalYapı #Manipülasyon #Asılsızİddialar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °