Başkan Çakmak 5 yılda dolu dolu hizmetler yaptı

Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, belediye başkanlığı döneminde kasabaya önemli hizmetler yaptı. Yapılan hizmetler kasaba halkı tarafından takdir edildi.

Siyaset 7.03.2024 12:57:18 0
Başkan Çakmak 5 yılda dolu dolu hizmetler yaptı

Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, görev süresi boyunca kasabaya bir dizi önemli hizmet kazandırdı. Yerel halkın yaşam kalitesini artırmak ve kentsel altyapıyı güçlendirmek amacıyla yürütülen projeler, başarılı bir şekilde tamamlandı. Başkan Çakmak'ın liderliğinde, kasabanın çehresini değiştiren ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıran bir dizi altyapı ve sosyal hizmet projesi gerçekleştirildi. 

                                                                 

NURİBEY’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK

Başkan Çakmak’ın 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi boyunca yaptığı hizmetler yaptı. Başkan Çakmak, “Greyder araç alımı, 20 bin metrekare asfalt çalışması, 80 bin metrekare ’den fazla parke ve bordür çalışması, güneş enerji santrali, yeni içme suyu kuyuları açıldı, yeni düğün ve toplantı salonu, yeni çocuk oyun parkları, 12 bin metre kare alan millet bahçesi, 150 kişilik yeni tekstil fabrikası, trafo ve hat yenileme çalışması, yeni aile ve sağlık merkezi, 10 bin adet ağaçlandırma, ücretsiz öğrenci taşıma servisi, mezarlık ve çevre düzenlemesi, yeni hizmet araçların alımı gibi önemli hizmetleri kasabaya kazandırdık” dedi.

 

 

HİZMETLER KASABA HALKI TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİ

Bu hizmetler, kasabanın sosyal ve ekonomik yaşamına olumlu katkılarda bulunurken, aynı zamanda gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ortam bırakma hedefini de desteklemektedir. Yapılan hizmetler kasaba halkı tarafından takdir edildi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Başkan Çakmak yılda hizmetler yaptı
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °