Başkan Işıklı, “Düzağaç’ta üç hilali şahlandıracağız”

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, beldesine Milliyetçi Hareket Partisi’nden Düzağaç Belediye Başkan aday adayı oldu

Siyaset 27.11.2023 12:05:00 0
Başkan Işıklı, “Düzağaç’ta üç hilali şahlandıracağız”

Türkiye yerel seçimlere yaklaşırken partilerdeki aday adayı başvurularındaki hareketlilik de sürüyor. 

2 dönemdir Düzağaç’ta Belediye Başkanlığı görevini yapan Muammer Işıklı, 2024 yerel seçimleri için beldesine Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan aday adayı oldu. 

Işıklı, adaylık başvurusunu MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Tuncer Çağlar’a yaptı. 

Başkan Çağlar, “Sinanpaşa yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımız ve aday belirleme çalışmalarımız devam etmektedir. 

İlçemizde mevcut olan 4 belediyemizi koruyarak üzerine yenilerini eklemek için ilçe teşkilatımız ile birlikte çalışmaktayız. 

Düzağaç beldemizde de mevcut başkan muammer Işıklı Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapmıştır. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

“PARTİ AYRIMI YAPMAYACAĞIM”

MHP Sinanpaşa İlçe Başkanlığında açıklamalarda bulunan Başkan Işıklı, Belediye Başkanı olduğu süre zarfında beldesine olan bağlılığı ile hizmet ettiğini vurgulayarak bu süreçte de beldesi için en iyi hizmetleri sunacağının altını çizdi. 

Kendisini destekleyen ve sevenlerle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Düzağaç’ta parti ayrımı yapmayacağını ve beldenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğini belirten Işıklı, kendisine destek olan il ve ilçe teşkilatına teşekkür etti. 

“BOZKURT’UMUZU VE 3 HİLALİMİZİ HEP BİRLİKTE DÜZAĞAÇ’TA DALGALANDIRACAĞIZ”

Düzağaç’ta yaptığı çalışmaların yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Işıklı, “İnşallah Bozkurt’umuzu ve 3 hilalimizi hep birlikte Düzağaç’ta dalgalandıracağız, şahlandıracağız” dedi. 

Düzağaç’a hizmet ederken tüm kalpleri kucaklayarak sevgi ve saygı içerisinde hizmet edeceğini söyleyen Işıklı, son 10 yıl boyunca ayrım yapmadan hizmet ettiğini ve bundan sonraki süreçte de Düzağaç için aynı hizmeti yapacağını sözlerine ekledi. 

“Bizimkisi bir çıkar mevzusu değil, hizmet ve dava işidir” diyen Işıklı, katılımcılara teşekkür ederek sözlerine son verdi.

#Düzağaç #MuammerIşıklı #MHP #AdayAdayı #YerelSeçimler #Bozkurt #ÜçHilal #Hizmet #SevgiVeSaygı #Dava #Şahlandıracağız


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °