Başkan Menteş’ten Afyonkarahisar Halkına Teşekkür

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı mitinge rekor katılım gösteren Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.

Siyaset 22.02.2024 12:22:21 0
Başkan Menteş’ten Afyonkarahisar Halkına Teşekkür

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizdeki mitingine katılan Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.

Menteş, mitingin ardından yaptığı açıklamada, rekor katılım için hemşerilere teşekkür ederek, Afyonkarahisar’ın tarih yazdığını belirtti. 

Binlerce Afyonkarahisarlının Zafer Meydanı'na akın ettiğini ifade eden Menteş, "Milletimizdeki bu coşku, bu heyecan oldukça hiçbir engel AK Parti’yi ve AK Partilileri yolundan geri çeviremez.

 Afyonkarahisar bugün itibarıyla Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir kalabalık ile tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. 

Bu manzara güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır” şeklinde konuştu.

Başkan Menteş ayrıca, "Afyonkarahisar, cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingini bugün gerçekleştirdi. Muhteşem ve kalabalık miting gerçekleşti. 

Katılan bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da mitingden memnuniyetini ifade ederek, mutlu bir şekilde şehrimizden ayrıldı. 

Bu miting 2024 zaferinin ayak sesleridir. Afyonkarahisar’ın siyasi tarihinde görülmemiş bir mitinge imza attık. Tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #AKParti #Teşekkür #CumhurbaşkanıErdoğan #Miting #TarihYazmak


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °