Başkan Özkara: "Yardımlar başladı, kampanya devam ediyor"

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, "100 Engellimize 100 Gülümseme" kampanyası kapsamında hayırseverlerin destekleriyle tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı

Gündem 7.11.2023 10:54:17 0
Başkan Özkara:

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, "100 Engellimize 100 Gülümseme" kampanyası kapsamında başlattıkları yardımlara başladı. 

Kampanya, 100. yıl coşkusunu engellilere gülümsetmek amacıyla düzenlenmişti.

Daha önce Beyaz Belge Haber olarak gerçekleştirdiğimiz röportajda Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara'nın ifade ettiği gibi, kampanya tekerlekli sandalye, hasta yatağı gibi engellilerin ihtiyaçlarına yönelik yardımları içermekteydi.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, bu anlamlı kampanyayı hayata geçirmenin gururunu yaşıyor ve yardımların başladığını duyurdu. 

Ayrıca, kampanyanın hala devam ettiğini vurguladı.

Başkan Özkara, sosyal medya hesapları üzerinden aldıkları yardımları ve kampanyanın ilerleyişi hakkında düzenli olarak bilgi paylaşarak, hayırseverlere teşekkür etti.

Kampanya kapsamında elde edilen yardımların, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde toplu dağıtımının planlandığını da belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, kampanyaya destek vermek isteyen herkesi iletişime geçmeye ve bu anlamlı kampanyaya katkıda bulunmaya davet ediyor.

#TürkiyeSakatlarDerneği #EngellilereDestek #100Engellimize100Gülümseme #Hayırseverlik #DünyaEngellilerGünü #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °