Başkan Şahin'den, anlamlı ziyaret

Başkan Şahin'den, anlamlı ziyaret

Gündem 20.07.2023 14:19:45 0
Başkan Şahin

Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında, Başkan Şahin, Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Şahin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, şehitlerin aileleri ve gazilerin her zaman başlarının tacı olduğunu vurguladı. 

Onların her daim yanında olduklarını ve üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. 

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Şahin, gazilere de hayırlı ömürler temenni etti.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, Başkan Şahin'in her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ve desteklerini esirgemediğini ifade ederek teşekkürlerini iletti. 

Günün anısına Başkan Şahin'e bir madalya takdim etti. Başkan Şahin, bu nazik jest için teşekkür ederek duygulu anlar yaşadı.

Bu tür ziyaretlerin şehit aileleri ve gaziler için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Şahin, toplumun her kesimiyle diyalog halinde olmayı ve ihtiyaçlara duyarlı bir şekilde hizmet etmeyi önemsediğini dile getirdi. 

Şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarının unutulmaması ve hak ettikleri saygı ve sevgiyi görmeleri için çaba sarf edeceklerini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Şehit #Gazi #İscehisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: başkan şahin'den anlamlı ziyaret
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °