Başkan Şahin'den müjde: Çalışmalar başlıyor

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, uzun yıllardır devam eden taşkın sorununu çözmek amacıyla başlattığı çalışmaların meyvesini aldı

Gündem 11.12.2023 15:19:28 0
Başkan Şahin

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, kasabada yıllardır devam eden derelerle ilgili sorunların çözümü için başlattığı çalışmaların sonuçlarını açıkladı. 

Uzun yıllardır sıkıntı yaratan taşkın koruma inşaatının ihalesinin tamamlandığını ve yer tesliminin gerçekleştirildiğini duyuran Başkan Şahin, halka müjdeli bir haber verdi.

Başkan Şahin, dere ıslah çalışmalarının başlamasıyla birlikte Kunduzlu Mahallesi'nin girişinde bulunan dere ve Pınar Mahallesi İhsaniye yolu üzerindeki derelerin ıslah edilerek kasaba halkının kullanımına sunulacağını belirtti. 

Kasaba genelinde yaşanan taşkın sorununu çözmek adına uzun süredir devam eden çabaların meyvesinin alındığını vurgulayan Başkan Şahin, kasaba halkına sağlanan bu hizmetin önemine değindi.

Başkan Şahin, müjdeli haberi paylaşırken desteklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a teşekkür etti. 

Başkan Şahin, "Yoğun çabalar sonucunda ihalesi yapılan ve yer teslimi tamamlanan taşkın koruma işinde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Mehmet Taytak'a, 

DSİ Isparta Bölge Müdürü Sayın Rahmi Şahin'e, DSİ Afyonkarahisar Şube Müdürü Sayın Faruk Topal'a ve tüm DSİ çalışanlarına şahsım ve kasabam adına teşekkür ederim" dedi.

Taşkın koruma inşaatının tamamlanmasıyla birlikte kasaba halkının güvenliği ve yaşam kalitesinin artacağını belirten Başkan Şahin, ilçe genelindeki altyapı çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

#KayıhanBelediye #TaşkınKoruma #İnşaat #HizmetVakti #MehmetTaytak


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °