Başkan Sarı'ya Gazilerden Anlamlı Teşekkür

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, gazileri ve şehit ailelerini belediye binasında ağırladı

Gündem 20.09.2023 15:20:53 0
Başkan Sarı

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İl Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya, şehit aileleri ve gaziler, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, gazileri ve şehit ailelerini belediye binasında ağırladı. 

Bu özel ziyarette Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, yaptığı teşekkür konuşmasında, dernek binasının vakıflara devredilmesi sonrasında yeni bir bina arayışına girdiklerini ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın bu konuda önemli bir öneri sunduğunu dile getirdi. 

Belediyenin hizmet binasının içinde, şehit aileleri ve gazilere uygun bir dernek binasının inşa edildiğini belirten Kumartaşlı, Başkan Sarı'nın her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ise ziyaretleri için teşekkür ederek, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Vatanımız için gözlerini kırpmadan şehit olan kahraman askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İl Başkanı İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya teşekkür beratı ve madalyasını takdim ederken, Dernek Temsilcisi Hasan Ceylan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya da anlamlı tablolarını hediye ettiler. 

Gaziler Günü vesilesiyle yapılan bu teşekkür ziyareti duygusal anların yaşandığı bir buluşma oldu.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Dinar #Gazi #Şehit 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °