Başkan Taylan, İlçe Müftüsü Korkmaz'ı Hac dönüşü ziyaret etti

Başkan Taylan, İlçe Müftüsü Korkmaz'ı Hac dönüşü ziyaret etti

Gündem 4.08.2023 14:33:00 0
Başkan Taylan, İlçe Müftüsü Korkmaz

Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz'ı hac vazifesini yerine getirerek geri döndüğü zaman ziyaret etti. 

Başkan Taylan, İbrahim Korkmaz'ın Hac ibadetinin ve hizmetlerinin kabul olması için dualar etti ve onun yaptığı önemli hizmetleri takdirle karşıladı.

Başkan Taylan, ziyaret esnasında İlçe Müftüsü Korkmaz'a gösterdiği misafirperverlik, hoş sohbet ve ikramları için teşekkür etti. 

Ziyaret sırasında İbrahim Korkmaz tarafından hurma ve zemzem suyu ikram edilmesi, Başkan Taylan'ın hoşnutluğunu bir kat daha artırdı.

Ziyaretin sonunda Başkan Taylan, tüm din kardeşlerinin cumasını mübarek dileklerini ileterek onlara hayırlı ve huzurlu bir gün diledi.

Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, hac görevini yerine getirip dönen İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz'ı ziyaret ederek onun yapmış olduğu hizmetlere duyduğu takdiri dile getirdi.

Ziyarette İbrahim Korkmaz'ın misafirperverliği, hoş sohbeti ve hurma ile zemzem suyu ikramı için teşekkür eden Başkan Taylan, tüm din kardeşlerinin cumasını da mübarek dileklerini iletti. 

Bu ziyaret, yerel yönetim ve din görevlisi arasındaki dayanışmayı ve saygıyı vurgulayan önemli bir anı olarak kaydedildi.

#Afyonkarahisar #Dazkırı #Hac #Belediye #Başkan #Müftü #Ziyaret


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °