Başkan Taylan'dan Kız Voleybol Takımına Hediye

Başkan Taylan'dan Kız Voleybol Takımına Hediye

Gündem 5.07.2023 08:40:12 0
Başkan Taylan

Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı, Kız Voleybol Takımının Oyuncularına Hediye Verdi

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde, Dazkırı Belediye Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı oyuncuları sevinçli bir törenle hediyelerini aldı. Belediye Başkanı İsmail Taylan, daha önce verdiği sözü yerine getirerek takım oyuncularına özel olarak hazırlanan formaları hediye etti.

Başkan Taylan, voleybol takımının ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiğini ve gururlandırdığını belirterek, oyunculara formalarını takdim etti. Tören sırasında yaptığı konuşmada Başkan Taylan, "Başarılarıyla bizi gururlandırmaya devam edeceklerinden hiç şüphem yok. 

Bu formalar, takımımızın birlik ve beraberlik ruhunu yansıtacak. İnanıyorum ki gelecek müsabakalarda da başarıları artarak devam edecek. Sizlerin hedeflerine ulaşmanız için her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum." şeklinde konuştu.

Dazkırı Belediye Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı oyuncuları ise Başkan Taylan'ın bu jestinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Yeni formalarını almanın heyecanını yaşayan oyuncular, Başkan Taylan'ın destek ve teşviklerinin kendilerine moral verdiğini belirttiler.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °