Başkan Uluçay'dan 3 ilçe için doğalgaz müjdesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'ın Dinar, Şuhut ve Sinanpaşa ilçeleri başta olmak üzere birçok beldesine doğalgaz müjdesi verdi

Gündem 8.01.2024 14:13:29 0
Başkan Uluçay

Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, doğalgaz altyapısını genişletmek adına yürütülen projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İki yıldır devam eden ve yaklaşık 1 milyar lira değerindeki yatırımların 2024 içinde de devam edeceğini belirten Başkan Uluçay, bir dizi beldede doğalgaz projesinin hayata geçirileceğini duyurdu.

Başkan Uluçay'ın verdiği müjdeye göre, İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan, Gazlıgöl, Döğer beldeleri ile birlikte merkeze bağlı Işıklar, Sülümenli, Sülün ve Çayırbağ beldeleri doğalgaza kavuşacak.

Sinanpaşa ilçesine bağlı beldelerin de bu yıl sonunda doğalgaza kavuşması planlanıyor.

Ayrıca, Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli ve Dinar'a bağlı Tatarlı, Haydarlı beldelerinde basınç düşürme merkezlerinin kurulacağını ve daha sonrasında bu bölgelerin de doğalgaza kavuşacağını açıklayan Uluçay, 

süreçte emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'a teşekkür etti.

#DoğalgazMüjdesi #Afyonkarahisar #Yatırım #Enerji #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Başkan Uluçay' doğalgaz müjdesi
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °