Başkan Yakan, öğrencilere yönelik desteklerine devam ediyor

Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye ederek geleceğin teminatı olan çocuklara başarı dileklerinde bulundu

Gündem 26.09.2023 15:04:31 0
Başkan Yakan, öğrencilere yönelik desteklerine devam ediyor

Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye ederek geleceğin teminatı olan çocuklara başarı dileklerinde bulundu. 

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa kasabasının Belediye Başkanı Eyüp Yakan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik önemli bir destek projesini hayata geçirdi. 

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde, Ahmetpaşa'nın geleceği olan çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Yakan, eğitimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Yakan, öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıtırken, onlara başarı dileklerinde bulunarak, eğitim hayatlarının verimli ve başarılı geçmesini temenni etti. 

Bu desteklerle Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan'ın eğitime verdiği önem bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Başkan Yakan'ın bu eğitim öncesi destekleri, daha önce ihtiyaç sahibi lise öğrencilerine yönelik başlattığı yol parası desteği programıyla da öne çıkmıştı. 

Eğitim konusundaki hassasiyetiyle tanınan Başkan Yakan, Ahmetpaşa'nın gençlerine yönelik çalışmalarını sürdürerek gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Sinanpaşa #Ahmetpaşa #Destek #Öğrenci 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °