Başkan Zeybek, Basın Mensuplarına Yatırımları Gezdirdi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehirde gerçekleştirdiği 3 milyar TL değerindeki yatırımları basın mensuplarına tanıttı.

Gündem 2.11.2023 17:12:54 0
Başkan Zeybek, Basın Mensuplarına Yatırımları Gezdirdi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin gelişimine önemli katkılarda bulunduğu 4 yılı aşkın süre boyunca hayata geçirdiği projeleri, şehirde görev yapan basın mensuplarına tanıttı.

Zeybek Başkan'ın yatırım gezisi, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri, gazete imtiyaz sahipleri, ulusal basın temsilcileri, radyo ve internet haber sitesi temsilcileri, Başkan Yardımcısı Benol Kaplan ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Zeybek Başkan, kadınana caddesi asfalt kaldırım çalışmaları, Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu, Halk Ekmek Fabrikası, Garnizon Millet Bahçesi, Gastronomi Sokağı, 

Yoncaaltı Çarşı ve Kapalı Otopark, Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Saraydüzü Kamp Merkezi, AKM (Evlendirme Dairesi) ve Millet Kütüphanesi gibi şehir için hayati öneme sahip yatırımları basın mensuplarına tek tek gezdirdi. 

Başkan Zeybek, bu yatırımların toplam değerinin 3 milyar TL'yi aştığını vurgulayarak, "Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, belediye bütçesiyle, devlet desteğiyle ve hibe yoluyla şehrimize 3 milyar TL değerinde yatırım kazandırdık." dedi.

Zeybek Başkan, yatırım gezisi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Şehrimize 70'in üzerinde 3 milyar TL değerinde yatırım yaptık. 

Seçimler sırasında 37 proje sözü vermiştik. 34 proje tamamlanmış durumda. Söz vermediğimiz 40'ın üzerinde projeyi de hayata geçirdik. 

Bu şehri seviyoruz ve bu şehir için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlar şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

#Afyonkarahisar #MehmetZeybek #Yatırım #BelediyeBaşkanı #Gelişim #AfyonkarahisarBelediyesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °