Başkan Zeybek: Hemşerilerimizin görüşleri bizim için çok değerli

Başkan Zeybek: Hemşerilerimizin görüşleri bizim için çok değerli

Gündem 5.08.2023 09:58:01 0
Başkan Zeybek: Hemşerilerimizin görüşleri bizim için çok değerli

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "birlikte yönetim" anlayışıyla esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. 

Örnekevler Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Başkan Zeybek, mahallede yapılacak çalışmaları paylaşırken aynı zamanda vatandaşların istek ve görüşlerini dinledi.

Başkan Mehmet Zeybek'in mahalle ziyaretine Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcıları, belediye daire müdürleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Mahalle Muhtarı Kadir Toros ve vatandaşlar da katıldı. 

Ziyaret sırasında Örnekevler Mahallesi ile ilgili planlanan çalışmalar açıklanırken, mahalle sakinlerinin talepleri de Başkan Zeybek tarafından dikkate alındı. 

Ayrıca, mahallede hizmet verecek bir büfenin de açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Zeybek, mahalle ziyaretlerinin önemini vurgulayarak vatandaşların görüşlerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. 

Yapılan ziyaretlerle, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespit edildiğini ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetlerin istişare edildiğini ifade etti. 

Ayrıca, vatandaşların desteğiyle şehri daha güçlü bir geleceğe taşımayı hedeflediklerini söyledi ve vatandaşlara teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Kadir Toros, Başkan Mehmet Zeybek'e mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, talep ettikleri hizmetlerin yerine getirildiğini ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Zeybek'in "birlikte yönetim" anlayışıyla esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam edeceği ve vatandaşların isteklerini dikkate alarak şehri daha güzel bir hale getirmeye çalışacakları belirtildi.

#Afyonkarahisar #Belediye #Başkan #Milletvekili #Ziyaret #Esnaf #Mahalle


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °