Başkan Zeybek: "Rahmet, Minnet ve Saygıyla Anıyoruz"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde, büyük lideri rahmet, minnet ve saygıyla anan duygusal bir mesaj yayınladı

Gündem 10.11.2023 09:17:25 0
Başkan Zeybek:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla duygusal bir mesaj yayınladı. 

Zeybek, Atatürk'ü tüm dünyada hayranlık uyandıran liderlik yeteneği ve üstün kişiliğiyle anarak, onun Cumhuriyetimizin temelini attığına vurgu yaptı.

Zeybek'in 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verildi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum. 

İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir."

Dünyada birçok topluma örnek olan Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde Türkiye'nin geçmişinden aldığı güçle ilerlediğini belirten Zeybek, ülkemizin sağlam adımlarla ilerlemesini ve büyümesini sürdürdüğünü ifade etti. 

Ayrıca, Atatürk'ün "en büyük eserim" dediği Cumhuriyet'e sahip çıkma kararlılığını vurgulayarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarma azmiyle çalıştıklarını dile getirdi.

Zeybek, mesajının devamında, Atatürk'ün miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileri taşıma hedefiyle yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirterek, milletin şehitlerin kanları ve gazilerin fedakârlıklarıyla savunulan vatan ve bayrağı sonsuza kadar koruma kararlılığını vurguladı.

Zeybek, duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle noktaladı: "Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,

Millî Mücadele’mizin bütün kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."

#MehmetZeybek #10Kasım #AtatürkAnmaGünü #RahmetMinnetSaygı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °