Başkan Zeybek'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı: "Şanlı Zaferin 101. Yılı Kutlu Olsun"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayınladı

Gündem 30.08.2023 14:22:05 0
Başkan Zeybek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Zaferin coşkusunu ve Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklarda yaşamanın gururunu ifade eden Başkan Zeybek, bu anlamlı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerin anısına adadı.

Başkan Zeybek, Türk milletinin vatan topraklarını düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik etti.

Zaferin kazanılmasında büyük emeği olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve zaferde yer alan kahramanları rahmet ve şükranla andığını dile getirdi.

Mehmet Zeybek, Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde Türk milletinin eğilmez ve yenilmez mücadelesi ile kurtuluşunun ilan edildiğini vurguladı.

Başkan Zeybek, Türkiye'nin bugünü ve geleceğini şekillendirmek adına var güçleriyle çalıştıklarını, milletin daha iyi imkanlara kavuşması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

30 Ağustos'un, "Ya istiklal ya ölüm" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin neleri başarabileceğinin en açık ispatı olduğunu dile getirdi.

Zaferin ardından tükenme noktasına gelen milletin 30 Ağustos'ta küllerinden yeniden doğduğunu, aziz milletin makus talihinin değiştiği tarihin bu zafer olduğunu belirtti.

Mehmet Zeybek, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Aziz Millet'in vatanın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele ettiğini, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığını ve bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelesinin kahramanlarını rahmet ve minnetle anarak ifade etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı, zaferin önemini vurgulayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerin anısını yaşatıyor.

Başkan Zeybek'in mesajı, milli birlik ve beraberlik ruhunu yücelten ve Türk milletinin zafer azmini yansıtan bir ifade taşıyor.

#Afyonkarahisar #Belediye #30Ağustos #Zafer #Bayram #kutlama #mesaj


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °