Başkandan 315 öğrenciye destek

Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, 315 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtarak eğitim öğretim yılının başlangıcına destek verdi.

Gündem 12.09.2023 13:40:30 0
Başkandan 315 öğrenciye destek

Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, her yıl okulların açılmasıyla birlikte geleneksel hale gelen kırtasiye malzemesi dağıtımını bu yıl da sürdürdü. 

2014 yılından beri öğrencilere verdiği kırtasiye desteğini devam ettiren Akgedik, geçtiğimiz gün 315 öğrenciye ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye paketleri sundu.

Program sırasında bir konuşma yapan Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, bu geleneksel hizmeti 2014 yılından bu yana sürdürdüklerini belirtti. 

Akgedik, "Halka hizmet; Hak’ka hizmet" anlayışıyla yola çıktıklarını ve çocukların eğitimine destek vermek için bu tür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Ayrıca, okul kitaplarının paralı satışını sona erdiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu önemli adımından ilham aldıklarını ve "kitaplar devletimizden, kırtasiye malzemeleri bizden" yaklaşımıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Başkan Akgedik, ayrıca kasabalarını eğitimde daha ileri bir seviyeye taşıma hedefi güttüklerini ve her öğrencinin eşit şartlarda eğitim alma fırsatına sahip olması gerektiğini belirtti. 

Eğitim alanındaki yatırımların geleceği inşa etmek için temel olduğuna inandığını ifade etti.

Okul müdürleri ve öğretmenler de Başkan Akgedik'in bu değerli desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik'in geleneksel hale getirdiği kırtasiye malzemesi dağıtımı, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklı bir şekilde başlamalarına katkı sağlıyor. 

Başkan Akgedik'in eğitim alanındaki destekleri, kasabanın eğitim kalitesini yükseltme amacına hizmet ediyor ve toplumun eğitimine verilen önemi vurguluyor.

#Afyonkarahisar #Yaylabağı #Başkan #Destek #Öğrenci #Kırtasiye 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: başkandan 315 öğrenciye destek
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °