Başkandan Öğrencilere Cumhuriyet Altını

Afyonkarahisar'ın Erkmen Beldesinde, 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere özel ödül verildi

Gündem 16.08.2023 17:24:08 0
Başkandan Öğrencilere Cumhuriyet Altını

Afyonkarahisar Erkmen Belediyesi, 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda ilk 10.000 kişi arasında yer alan öğrencilere özel bir ödül sunarak dikkat çekti. 

Dereceye giren öğrencilere Cumhuriyet altını hediye eden belediye, eğitime verdiği desteği bir kez daha vurgulamış oldu.

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, yaptığı açıklamada, 2004 yılından bu yana eğitim ve öğretime verdikleri destekleri artırarak sürdürdüklerini belirtti. 

Derece elde eden öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Kuş, Türkiye genelinde önemli dereceler elde eden gençlerin yetiştiğine dikkat çekti.

Başkan Kuş, dereceye giren öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini vurguladı. 

Öğrenciler ve velileri, Başkan Memduh Kuş ve Erkmen Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

**Sonuç:** Erkmen Belediyesi, eğitim ve öğretime olan desteğini dereceye giren öğrencilere Cumhuriyet altını hediye ederek bir kez daha gösterdi. 

Derece elde eden gençlerin başarılarını kutlayan belediye, gelecek nesillerin eğitimine yönelik desteğin süreceğini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Erkmen #Belediye #Başkan #Ödül #Hediye #Öğrenci #YKS #Altın


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °