BAYRAMLAR PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA GÜNLERİDİR

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Budak Kurban Bayramı dolayısı ile bayram mesajı yayınladı Budak mesajında:

Gündem 27.06.2023 19:18:58 0
BAYRAMLAR PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA GÜNLERİDİR

Kurban Bayramı, gerçekten bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin zirve yaptığı özel bir zaman dilimidir. Bu bayramda sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duyguları daha da pekişir, insanlar birbirine destek olur ve geleceğe umutla bakar. Kişisel dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

Bu bayramda sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaşarak arttırmalı, üzüntülerimizi ve acılarımızı da paylaşarak hafifletmeliyiz. Küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirimizi anlamalı ve desteklemeliyiz. Bayramlar, birlik ve beraberlik ruhunu yaşamak için önemli fırsatlar sunar.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle şehit aileleri, gaziler ve aileleri olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Yüce Mevlam'dan ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini niyaz ediyorum.

Hayırlı bayramlar dilerim.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °