Belediye Başkanlarından Taytak’a Teşekkür

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesi Döğer ve İscehisar ilçesi Seydiler Belediyesi, Milletvekili Taytak'ın çabalarıyla uzun süredir beklenen Aile Sağlığı Merkezlerine kavuşuyor

Gündem 15.12.2023 14:50:29 0
Belediye Başkanlarından Taytak’a Teşekkür

Uzun süredir yapılması beklenen Aile Sağlığı Merkezlerinde imzalar atıldı. İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Belediyesi ile İscehisar ilçesine bağlı Seydiler Belediyesi Aile Sağlığı Merkezlerine kavuşuyor.

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel ve Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, 

Milletvekili Taytak'ın gösterdiği çaba ve desteklerinden dolayı belde halkı adına teşekkürlerini ifade etti.

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel ve Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Milletvekili Taytak'ın gösterdiği çaba ve desteklerinden dolayı belde halkı adına teşekkürlerini ifade etti. 

Başkanlar, “Belediye başkanlığımız dönemi boyunca bizleri her daim destekleyen, hem seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin yerine getirilmesi noktasında hem de başkanlığımız boyunca ürettiğimiz yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beyin her zaman desteğini aldık. 

Hatta geçtiğimiz günlerde yine vekilimizin girişimleri ile MHP’li belediye başkanları olarak 1’er milyon TL hibe destek aldık. 

Bugün ise Sağlık Bakanlığımızdan, vekilimizin göstermiş olduğu çabalar sayesinde müjdeli haberi aldık. 

Aile Sağlığı Merkezlerimiz inşallah kısa zaman sonra beldelerimize vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Kasaba halkımız için önem arz eden bu konu belde halkımızda sevinçle karşılandı.

Kasaba halkımız adına Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncöz’e, İl Sağlık Müdürümüz Serhat Korkmaz’a ve vekilimize, teşekkür ediyoruz” dediler.

#AileSağlığıMerkezi #MehmetTaytak #SağlıkHizmeti #Teşekkürler #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °