Belediye Meclis Üyesi Akyalçın, istifa mı etti?

Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Akyalçın, basında yer alan Meclis Üyeleri istifalarıyla ilgili haberlere karşı açıklama yaptı

Gündem 20.11.2023 11:39:35 0
Belediye Meclis Üyesi Akyalçın, istifa mı etti?

Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Akyalçın, basında yer alan Meclis Üyeleri istifalarıyla ilgili haberlere karşı bir basın açıklaması yaptı. 

Akyalçın, söz konusu iddiaların kendisinin bilgisi dışında olduğunu belirterek, görevinden istifa etmeyeceğini açıkladı.

Akyalçın'ın basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Bir kaç gündür basının gündeminde yer alan Meclis Üyeleri istifaları konusu ile ilgili, sizlerle birlikte öğrendiğim konu hakkında hiçbir bilgim olmayıp, tüm yazılanların bilgim ve görüşüm dışında olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. 

Seçmenimizin vermiş olduğu oylar ile seçilmiş olmanın sorumluluğu içerisinde olduğumdan ve seçmenimize olan saygımdan dolayı, Partimden ve Meclis Üyeliği görevimden istifam söz konusu değildir. 

Belediye Meclisinde bağlı bulunduğum partimi 'İYİ Parti'yi temsil etmeye devam edeceğimi ve görevimi süresi sonuna kadar yapacağımı bildiririm."

Hasan Akyalçın'ın bu açıklamasıyla birlikte, istifa iddiaları hakkında net bir duruş sergilemiş oldu.

#HasanAkyalçın #BelediyeMeclisi #İYİParti #Açıklama #Afyonkarahisar #MeclisÜyeleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °