Belediyeden, esnaf ve vatandaşlara: Zafer Haftası'na özel anlamlı hediye

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Taarruz ve Kurtuluşun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak milli gururu ve bayram coşkusunu paylaştı

Gündem 26.08.2023 15:53:00 0
Belediyeden, esnaf ve vatandaşlara: Zafer Haftası

Afyonkarahisar Belediyesi, 26-30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına özel bir etkinlikle halkın milli ve manevi değerlerine olan bağlılığını yansıttı. 

Büyük Taarruz'un ve Afyonkarahisar'ın kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılarak bayram sevinci ve coşkusu paylaşıldı.

Başkan Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Milli ve manevi değerlerimize verdiğimiz öneme dikkat çekmek amacıyla, zabıta ekiplerimiz esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti. 

Şehrimizin önemli noktalarını gururla bayrağımızla donattık. 

Şehrimizde bayram coşkusunu hissetmek amacıyla iş yerleri ve evler bayraklarla süslendi. 

Afyonkarahisar'ın Kurtuluş gününü, Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. Yılını ve Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz."

Esnaf ve vatandaşlar, Türk Bayrağı hediyesi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek, Afyonkarahisar Belediyesine teşekkür etti. 

Belediye, milli duyguların ve vatan sevgisinin bir ifadesi olarak Türk bayrağının dalgalandığı her noktada birlik ve beraberliği simgeliyor. 

Bu özel etkinlikle, Zafer Haftası'nın coşkusunu her yere taşıyan belediye, vatandaşlarla milli değerleri paylaşmanın gururunu yaşadı.

#Afyonkarahisar #Belediye #Esnaf #Vatandaş #Türk #Bayrak #Hediye #Zafer #Haftası


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °