Belediyelerin Kredi Talepleri Konuşuldu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü Ziyaret Etti ve Belediyelerin Gelecek Projelerini İstişare Etti

Gündem 7.09.2023 15:29:11 0
Belediyelerin Kredi Talepleri Konuşuldu

Afyonkarahisar Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü makamında ziyaret ederek, belediyelerin gelecek projeleri ve kredi talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ankara'da yoğun bir çalışma temposu içinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret etti. 

Bu önemli ziyaret sırasında, MHP'ye bağlı belediyelerin gelecek projeleri ve kredi ihtiyaçları üzerine önemli istişareler gerçekleşti.

Ziyaret sırasında, Milletvekili Mehmet Taytak, Genel Müdür Türk'e yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileterek, Afyonkarahisar'da bulunan MHP'li belediyelerin gelecek projelerini ve kredi taleplerini paylaştı. 

Taytak, bu belediyelerin seçim öncesi verdiği sözlerin birçoğunu başarıyla yerine getirdiğini ve bundan dolayı gurur duyduklarını ifade etti. 

Ayrıca, yerel seçim öncesinde başkanların hayata geçirmeyi planladığı diğer projeler için İller Bankası'ndan destek talebinde bulundu.

Taytak, belediye başkanlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştığını ve Afyonkarahisar'a olan bağlılıklarının her zaman sürdüğünü belirtti. 

İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk ise, Afyonkarahisar iline hizmet etmek ve belediyelerin vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmeleri için projelere destek vermeye hazır olduklarını açıkladı.

Ziyaret sonunda Milletvekili Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'e özel bir anlam taşıyan Afyonkarahisar'a özgü mermerden yapılmış haşhaş motifli Türk bayrağı hediye etti. 

Bu ziyaret, yerel yönetimlerin ve merkezi hükümetin işbirliği ve istişaresinin önemini bir kez daha vurgulayan bir örnek olarak kayda geçti.

#Afyonkarahisar #Ankara #Milletvekili #İllerBankası #Talep #Destek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °