Beyazay Afyon Şubesinden Protesto: "Ayağa Kalk Gazze İşgal Altında"

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını ve Gazze'de yaşanan insani dramı protesto etmek amacıyla "Ayağa Kalk Gazze İşgal Altında" sloganıyla bir basın açıklaması düzenledi

Gündem 1.12.2023 17:25:07 0
Beyazay Afyon Şubesinden Protesto:

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, Gazze'de yaşanan insani dram ve İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına karşı tepkisini göstermek amacıyla bir basın açıklaması düzenledi. 

"Ayağa Kalk Gazze İşgal Altında" sloganıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında, dernek üyeleri İsrail'in son dönemde gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Filistinli masum sivillerin acımasızca katledilmesine dikkat çekti.

Basın açıklamasında, "Filistin İçin Dünya Kör, Sağır, Dilsiz, Ama Biz Değiliz" başlığı altında, mazlum Filistinli kardeşlerin yaşadığı zulme dikkat çekildi. 

İsrail'in Gazze'yi hava, kara ve denizden hedef gözetmeksizin vurduğu ve birçok masum yaşamın kaybedildiği vurgulanarak, basın mensuplarının bile bu saldırılarda hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Ey bugün yatağında huzurla uyuyan dünya liderleri; Asıl kör, sağır ve dilsiz bizler değil sizlersiniz. 

Bugün bu katliamlara sessiz kalanlar unutmasın ki Rabbimizin huzurunda hesap vereceklerdir" ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca, dua edilerek, "Ya Rabbi, o minicik günahsızlar hürmetine Gazze'yi Terörist İsrail ve destekçilerine mezar eyle" denildi.

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, tüm dünyaya seslenerek Gazze için birlik olunması çağrısında bulundu ve bu vahşetin son bulması için ellerinden gelenin yapılacağını belirtti.

#Gazze #Filistin #İsrail #BeyazayDerneği #Protesto #İnsanHakları #BarışİçinAyağaKalk


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °