Beytullah Karataş, Emeklilere Yönelik Projelerini Açıkladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, emeklilerin yaşam kalitesini artıracak projeler üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Siyaset 6.03.2024 11:16:11 0
Beytullah Karataş, Emeklilere Yönelik Projelerini Açıkladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret ederek emeklilerin taleplerini dinledi ve projelerini açıkladı. 

Karataş, "Hiçbir emekli büyüğümüzün bu güzel dönemini evinin duvarlarına hapsolarak geçirmesini istemiyoruz. Bu yüzden onların hayatlarına dokunacak projeler hazırlıyoruz" dedi.

Karataş, özellikle Saadet Partisi grubunun TBMM’de emeklilerin haklarını savunduğunu ve maaş zamları için çaba gösterdiğini belirtti. 

Emeklilerin maaşlarının açlık sınırının altında olduğunu vurgulayan Karataş, bu durumun çözümü için çalışacaklarını ifade etti.

Emeklilere yönelik projeleriyle ilgili konuşan Karataş, "İnşallah 31 Mart sonrası ilk icraatlerimizden biri olacak olan, özellikle varlığı yokluğu tartışma konusu olan Emekli Lokallerinin sayısını artırarak nezih ortamlarıyla büyüklerimizin vazgeçilmez mekanları haline getireceğiz" dedi. 

Projelerinin toplumun her kesimine dokunacak hizmetler üretmeyi amaçladığını belirten Karataş, emeklilerin mutluluğunu hedeflediklerini söyledi.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #Emekliler #BeytullahKarataş #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °