Beytullah Karataş: Evlenenlerin Sağdıcı Biz Olacağız!

Beytullah Karataş, Afyonkarahisar'da çocuklarla buluştu ve aile kurumunu koruyarak yeni evlenen çiftlere destek sağlayacaklarını açıkladı.

Siyaset 7.03.2024 13:01:42 0
Beytullah Karataş: Evlenenlerin Sağdıcı Biz Olacağız!

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, çocuklarla bir araya gelerek belediye yönetiminde aile kurumuna özel önem vereceklerini vurguladı. 

İyilik Hareketi Derneği Toplum Destek Merkezi’ni ziyaret eden Karataş, çocukların mutlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olmalarının önemine değindi.

Karataş, yönetime geldiklerinde belediye olarak, şehirlerinin ve ülkelerinin geleceği olan çocuklara ve ailelere özel bir önem vereceklerini belirtti. 

Aile birliğinin korunması ve çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Karataş, yeni evlenen çiftlere "Evlenenlerin Sağdıcı Biz Olacağız" projesi kapsamında 1 yıl boyunca ücretsiz su ve ulaşım desteği sağlayacaklarını açıkladı.

Ayrıca, ailenin korunması, güçlenmesi ve gelişmesi için tedbirler alacaklarını söyleyen Karataş, toplumu ve aile yapısını tehdit eden her türlü sapkın ilişki biçimiyle mücadele edeceklerini belirtti.

Karataş, Saadet Partisi olarak ahlaki değerlere aykırı yaşam tarzlarının propagandasını yapmayacaklarını ve sapkın oluşumlara izin vermeyeceklerini vurguladı.

Karataş'ın çocuklar için özel projeleri arasında "Sağlıklı Nesiller Mutlu Yarınlar" parolasıyla il genelindeki ilköğretim okullarına yönelik genel sağlık taraması başlatma ve öğrencilerin doktor korkusunu yenmeleri için oyun grupları kurma yer alıyor. 

Bu taramalarda çocukların göz, diş, ağız sağlığı ve genel muayeneleri ücretsiz olarak yapılacak ve gerektiğinde ailelerine yönlendirilerek tedavi süreçleri destekleneceğini belirtti.

#Afyonkarahisar #BeytullahKarataş #SaadetPartisi #AileKoruma #SağlıklıNesiller


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °