Beytullah Karataş'tan Teşekkür Mesajı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, teşekkür mesajı yayınladı.

Siyaset 1.04.2024 12:11:08 0
Beytullah Karataş

Beytullah Karataş teşekkür mesajı yayınladı. Karataş mesajında;

‘’Kıymetli Hemşehrilerim, Seçim kampanyamız boyunca hiçbir zaman desteğini esirgemeyen fedakâr teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, gönül beraberliği yaptığımız, destek ve dualarını esirgemeyen, oy veren/vermeyen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

“Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın” diyerek seçim sürecinde mütevazı şekilde herkese ulaşmaya çalıştık. Şehrimizin sorunlarını ve ürettiğimiz çözümleri anlattık. 

İftiraya, yalana, ahlaksızlığa tevessül etmedik. Her zaman ahlakın, adaletin ve gerçeğin tarafında durduk. Tüm hemşehrilerimizin duasını aldık. 

Bu seçimle birlikte Afyonkarahisar’da yorulan, yıpranan siyasetin karşısında yeni bir siyaset anlayışına olan hasret bir kez daha tescillenmiştir.

Bu seçimle birlikte kaybeden kirli ve kibirli siyaset dili olmuştur. Saadet Partililer olarak gönül rahatlığıyla haklı mücadelemize, ilkeli ve birleştirici siyaset anlayışımıza nezaketle ve ötekileştirmeden devam ederek önümüzdeki ilk seçimlere en güçlü şekilde hazırlanacağız.

Seçim sürecinde yarıştığımız tüm Belediye Başkan adaylarına teşekkür ediyor, Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Burcu Köksal Hanımefendiyi tebrik ediyorum.

Afyonkarahisar’a yapılacak tüm hizmetlerin takipçisi olarak katkı yapacağımız her konuda şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz.

Seçim sonuçları şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun.’’ dedi.

#BeytullahKarataş #Afyonkarahisar #Teşekkür #Siyaset #Hizmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Beytullah Karataş' Teşekkür Mesajı
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °