Beyyazı’da Yerli Malı Haftası’nda öğrencilere TOGG sürprizi

Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında beldedeki öğrencileri yerli ve milli aracımız olan TOGG ile buluşturdu.

Gündem 19.12.2023 12:17:47 0
Beyyazı’da Yerli Malı Haftası’nda öğrencilere TOGG sürprizi

 Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Beyyazı İlkokulu öğrencilerine güzel bir sürpriz yaptı. Türkiye’nin gururu olan yerli ve milli aracımız TOGG’u Beyyazı İlkokulu’nun bahçesine getirerek öğrencilerin yakından görmelerini sağladı. Öğrenciler, TOGG otomobiliyle yakından ilgilenirken heyecan yaşadı.Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar yerli ve milli araç önünde fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

 

BAŞKAN ALTINTAŞ, “ÖĞRENCİLERİMİZE YERLİ VE MİLLİ ARACIMIZI YAKINDAN TANITMAK İSTEDİK”

Başkan Altıntaş, "Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Beyyazı İlkokulu öğrencilerimize bir sürpriz yapmak istedik. Bu özel günü Beyyazı İlkokulu öğrencilerimizle paylaşmak, onlara yerli ve milli aracımızı yakından tanıtmak istedik. TOGG, ülkemizin otomotiv sektöründe attığı önemli adımlardan biridir ve gençlerimizin bu teknolojiye olan ilgisini artırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.Başkan Altıntaş, gençlerin teknolojiye olan ilgisini desteklemek ve milli projelere duydukları gururu artırmak adına benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.Türkiye'nin yerli ve milli imkanları ile üretilen TOGG öğrenciler tarafından büyük beğeni aldı.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °