“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gündem 12.07.2023 10:22:00 0
“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iş insanları ve oda başkanlarıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti.

Başkan Zeybek, ziyaretlerinde iş insanlarının ve oda başkanlarının görüşlerini dinledi ve şehir ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde, Başkan Zeybek şehrin ekonomisinin gelişimi ve iş insanlarının çıkarlarına yönelik çalışmalar hakkında Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. 

Şehrin ekonomik büyümesine katkıda bulunan iş insanlarına desteklerini ileten Zeybek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası ziyaretinde ise Zeybek, Başkan Mehmet Mühsürler ile bir araya gelerek kırmızı et sektöründe önemli bir yere sahip olan üreticilerin taleplerini dinledi. 

Kırmızı et sektöründe önemli bir yere sahip olan üreticilerin çıkarlarını gözetmeye devam edeceklerini ifade etti.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Zeybek, iş insanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu ve şehrin tanıtımı ve ekonomik gelişimi konularında görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret eden Başkan Zeybek, esnafların taleplerini dinleyerek, esnafın şehir ekonomisindeki önemine vurgu yaptı. 

Esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu ifade etti. Esnafların taleplerini dinleyerek işbirliğine devam edeceklerini söyledi.

Oda başkanları, Zeybek'e ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ettiler, Başkan Zeybek de çalışmalarında başarılar diledi.

Beyaz Belge 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °