BUDAK '' BÜYÜK ZAFERİN 101.YILI KUTLU OLSUN''

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Başkanı Yusuf Budak 30Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Gündem 29.08.2023 17:13:25 0
BUDAK

Başkan Budak mesajında:

‘’26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz da, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının, yeniden umutların  yeşerdiği, yeniden geleceğine sahip çıkışının  sembolü olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebesi neticesinde  işgal kuvvetleri topraklarımızdan kalıcı olarak atılmış, bağımsızlığımız bu eşsiz zaferle taçlanmıştır. 

Bu şanlı zafer, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat tanımayacağının simgesi olmuştur.

 Bizler de bugün, tek Vatan, tek Bayrak, tek Millet, tek Devlet olarak emanet aldığımız bu cennet vatanımızı Cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.


 

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °